TORRA LÄPPAR


Torra och fnasiga läppar är både oskönt och osexigt. Som tur är finns det lösningar. Väldigt enkla lösningar dessutom.
Mina tips för mjuka, sköna, och extremt hångelvänliga läppar är följande:
  • Använd självklart läppbalsam! Glöm inte att alltid grunda med läppbalsam innan du drar på läppstift, för att undvika att läppstiftet torkar ut läpparna och dessutom får det läppstiftet att inte flagna och se tråkigt ut.
  • Peela! Ett jättebra sätt att få bukt med fnasiga läppar är att peela bort alla fnasor och död hud. Blanda strösocker och lite lite olivoja och gnugga in på läpparna till dom känns "fnasfria". Skölj sedan med vatten och stryk på ett ordentligt lager läppbalsam eller tom lite olivojla. Man kan också använda sig av en torr tandborste som peelingredskap. Att göra detta ökar dessutom blodcirkulationen så läpparna svullnar lite och ser lite mer fylliga och härliga ut. Perfekt att göra innan dejten!
  • Olivolja är naturens dunderprodukt för torr hud, och det funkar även på läpparna. Dessutom gör oljan så att man inte slickar sig runt läpparna lika mycket.
  • Smörj alltid in läpparna innan du går och lägger dig så dom kan suga upp fukt ordentligt hela natten. Ett toppentips för torrisen är Eight hour cream av Elisabeth Arden som inte bara funkar till läppar utan är en superkräm för i stort sätt allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0